Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×

:iconlovegypsy64: More from LoveGypsy64


More from deviantART



Details

Submitted on
November 19, 2011
File Size
5.1 KB
Link
Thumb

Stats

Views
178
Favourites
6 (who?)
Comments
10
Downloads
2
×


Which My Little Pony:Friendship is Magic pony are you?

1. Which color is your favorite out of all these?
A. Purple
B. Pink
C. Red
D. Blue
E. White
F. Yellow

2. Name something you're good at.
A. Finding answers to questions
B. Making sweets
C. Farming
D. Racing
E. Sewing
F. Caring for animals

3. Name something you love.
A. Studying
B. Parties
C. Apples
D. Flying
E. Fashion
F. Animals

4. You really hate to be…
A. Bothered
B. Ignored
C. Doubted
D. Held up
E. Dirty
F. Bullied

5. You love to…
A. Read
B. Sing and dance
C. Make treats from apples
D. Show off
E. Dress up
F. Tend to the need of animals

6. Name a fear of yours.
A. Disappointing someone
B. Losing your friends
C. Not earning enough money
D. Pffft! Fear shmear! I'm not afraid of anything.
E. My clothes getting ruined
F. Heights

7. If you went to the Grand Galloping Gala,what would you be doing?
A. Visiting with Princess Celestia
B. Partying!!! :D
C. Trying to sell apple-tastic treats
D. Proving myself great to the Wonderbolts
E. Finding  the one I love
F. Befriending the animals in the garden

8. If you had a cutie mark(or tattoo) of your own,what would it be of?
A. Stars
B. Balloons
C. Apples
D. A rainbow or a lightening bolt. Maybe both.
E. Jewels
F. Butterflies

9. What's your best quality?
A. Wisdom
B. Cheerfulness
C. Honesty
D. Loyalty
E. Generosity
F. Kindness

10. What's your worst quality?
A. I can be a bit bossy
B. I'm very impulsive
C. I can be stubborn
D. I can be over-confident
E. I tend to complain a lot
F. I'm very timid

11. Which of these animals would you most like to have as a pet?
A. Owl
B. Baby alligator
C. Dog
D. Tortoise
E. Cat
F. Bunny

12. You're going to a costume party. Who/what do you go as?
A. A  magician
B. A clown or a jester
C. A cowboy/cowgirl
D. A superhero
E. A princess
F. A fairy

13. Any books you like to read?
A. Anything educational
B. Comic books or joke books
C. Cookbooks
D. Booooring! I have no time for reading.
E. Fashion magazines
F. Anything with animals

14. Have a favorite food or drink?
A. Sandwiches
B. Candy
C. Apples
D. Punch
E. Fancy cuisines
F. Tea

15. What movie genre do you prefer?
A. Documentary
B. Comedy
C. Western
D. Adventure
E. Romance
F. Fantasy

16. Favorite type of music?
A. Classical
B. Polka
C. Country
D. Rock
E. Elegant/romantic jazz
F. New Age/Easy Listening

17. Where would you most like to hang out?
A. At  the library
B. At a sweet shop
C. Down on the farm
D. Sport events
E. In a fancy chateau or mansion
F. In the woods

18. You and your friends are having a party or event. What are you most likely doing?
A. Checking on preparations
B. Taste testing the food
C. Providing the food
D. Making sure the weather is right
E. Decorating the place
F. Providing the music

19. There's someone new in town.  How do you react?
A. Befriend them if I have to
B. Get excited and throw a party for them
C. Shake hands and welcome them
D. Show off for them
E. You wanna look your best for them
F. You're very nervous and hope they'll be someone nice

20. Your ideal dream date…
A. Is smart and practical
B. Is fun loving and has a great sense of humor
C. Is loyal and faithful
D. Is brave and has a good sense of adventure
E. Is charming and knows how to treat a lady properly
F. Is kind and sensitive

21. What would your dream career most likely be?
A. A professor
B. A comedian
C. A farmer
D. An athlete
E. A fashion model or designer. Maybe even both.
F. A vet


Results:

Mostly As You're most like Twilight Sparkle. You are intelligent and a born leader. Though,you're also a bit of a perfectionist.

Mostly Bs You're most like Pinkie Pie. You are cheerful and fun loving. You love to be silly.

Mostly Cs You're most like Apple Jack. You're honest and very faithful to your family. You take your work very seriously.

Mostly Ds You're most like Rainbow Dash. You're loyal and very brave. You can be a little impatient,though.

Mostly Es You're most like Rarity. You're generous,elegant and have a good sense of style which you're very proud of.

Mostly Fs You're most like Fluttershy. You're sweet and quiet though you can be very shy.
Wanna try my MLP:FiM personality quiz? Have fun! :D
Add a Comment:
 
:iconbommzy:
Bommzy Featured By Owner Nov 29, 2013  Student Traditional Artist
1 - D/Blue
2 - D/Racing
3 - E/Fashion
4 - F/Bullied
5 - B/Sing & Dance
6 - A/Disappointed Your Friends
7 - E/Finding the one I love
8 - E/Jewels
9 - E/Generosity 
10 - E/I tend to complain a lot
11 - E/Cat
12 - Other
13 - D/Booooring! I have no time for reading
14 - B & C/Candy & Apples (I can't choose between my favorite foods! >-<)
15 - E & F/Romance and Fantasy 
16 - B & D/Polka & Rock
17 - D/Sport Events
18 - E & F/Decorating the place & Providing the music
19 - C/Shake hands with them and welcoem them
20 - C & E/ Is loyal and faithful & Is charming and knows how to treat a lady
21 - D & E/An athlete & Fashion Model

As - 1
Bs - 3
Cs - 3
Ds - 6
Es - 10
Fs - 3

Mostly Es, You're mostly like Rarity.  You're generous, elegant and have a good sense of style which you're very proud of.
Reply
:iconthedrewemaster:
TheDreweMaster Featured By Owner Sep 25, 2013  Student Traditional Artist
RETAKE
1. C
2. A
3. E
4. F
5. E
6. E
7. A
8. E
9. C
10. A
11. C
12. D
13. B and E
14. E
15. F
16. A
17. E
18. A
19. E
20. C
21. A or E

A=6
B=1
C=4
D=1
E=9
F=2

I'm Rarity! Yay! I'm sexy! ;)
Reply
:icondiscordantprincess:
DiscordantPrincess Featured By Owner Sep 6, 2013
:iconmlptwilightplz: I am a Twilight, yay!
Reply
:iconthedrewemaster:
TheDreweMaster Featured By Owner May 19, 2013  Student Traditional Artist
1. C
2. A
3. F
4. E
5. A
6. A
7. A
8. D
9. C
10. A
11. C
12. D
13. B
14. B
15. F
16. A
17. A
18. E
19. C
20. C
21. E
Seems like I'm most like Twilight Sparkle! :D
Reply
:icongina-sadiren:
Gina-Sadiren Featured By Owner Mar 3, 2013
1.D
2.A
3.C
4.F
5.B
6.A
7.E
8.F
9.E
10.F
11.C
12.F
13.B
14.A
15.F
16.F
17.A
18.E
19.F
20.B
21.E

A = 4 , B = 3, C = 2, D = 1, E = 4, F = 7


Mostly like Fluttershy.
Reply
:iconmyathebunny:
MyaTheBunny Featured By Owner Dec 1, 2011   Artist
Nice collection. I like My Little Pony in general, but I don't really like Friendship is Magic (This is just my opinion).
Reply
:iconmarissasunshine:
MarissaSunshine Featured By Owner Nov 29, 2011  Hobbyist Filmographer
I will! :D My answers:

1. A
2. B
3. E
4. All of them!
5. D and E. F too cos I love animals.
6. B
7. B
8. I actually would think it's heats, but that's not an option, so F.
9. B
10. B
11. C, I already own a doggie. :3
12. A faerie. Obvious reasons XD
13. B
14. B, with tea.
15. I chose F, but I love comedy and adventure too. A mix of all 3, even better!
16. D. Classic, the better.
17. B!!!!!!
18. E XD
19. B again XD
20. B
21. Maybe E, a designer more than a model. They're more creative I think.

Results: I'm Pinkie Pie. YAY I BREAK FOURTH WALLS!
Reply
:iconlovegypsy64:
LoveGypsy64 Featured By Owner Nov 30, 2011
I got Pinkie Pie,too. :D
Reply
:iconmarissasunshine:
MarissaSunshine Featured By Owner Nov 30, 2011  Hobbyist Filmographer
:iconpinkiepieportal2plz:YAY! We're both Pinkie Pie! :iconpinkiepieportal1plz:
Reply
:iconlovegypsy64:
LoveGypsy64 Featured By Owner Nov 30, 2011
:iconpinkiepieplz:
Reply
Add a Comment: